Ik mocht reeds heel wat toffe projecten op maat uitwerken.
Hieronder laat ik jullie graag meeproeven.


EDUCATIEVE TENTOONSTELLING PIEP JONG!

In samenwerking met Provincie West-Vlaanderen mocht deze interactieve tentoonstelling helemaal uitwerken van concept, inhoud en grafisch ontwerp tot afwerking van de spelelementen.

Bekijk hier het filmpje


GEZINSZOEKTOCHT RHEA IS MAMA KWIJT

Voor provincie West-Vlaanderen – bezoekerscentrum De Palingbeek mocht ik een het verhaal en de zoekzocht met opdrachten van Rhea de ree uitwerken.

Bekijk hier het filmpje.

BIJENTUIN SIJSELE OP KINDERMAAT

Op vraag van een school ontwikkelde ik een actieve en speelse rondleiding voor kinderen in de bijentuin van Sijsele met leuke doe-activiteiten.


INKLEDING RANGERHUT BEZOEKERSCENTRUM PALINGBEEK

Voor provincie West-Vlaanderen mocht ik het bezoekerscentrum
De Palingbeek helemaal omtoveren tot een Rangerhut met sfeervolle en boeiende doe-opdrachten voor verschillende doelgroepen.


GEZINSZOEKTOCHT DE WINTERVOORRAAD VAN ROESTJE

Voor provincie West-Vlaanderen – bezoekerscentrum Bulskampveld mocht ik een gezinszoektocht uitwerken voor gezinnen met jonge kinderen.
Het concept, de opdrachtjes en grafisch ontwerp van de plattegrond en Roestje waren een leuke uitdaging.


DETECTIVESPEL

Het detectivespel werd een multi-inzetbaar concept.
De basisopstelling is een mysterie die gezinnen met kinderen zelf kunnen oplossen aan de hand van de aanwijzingen en een werkblad. Het materiaal is zo ontworpen dat je door enkel de setting en het werkblad aan te passen een volledig ander mysterie kan aanbieden.
De panelen bieden heel wat mogelijkheden om het materiaal ook in te zetten als begeleide kinderactiviteit of gezinswandeling of intessante info voor andere activiteiten.