project

Reeënwandeling

Gezinswandeling voor gezinnen met kinderen van 4 – 8 jaar.

Superblij dat ik de kans krijg om mijn rijm- en schrijfkriebels de vrije loop te laten voor een reeënwandeling in provinciedomein De Palingbeek in Ieper. Samen met de medewerkers van het bezoekerscentrum mag ik een superleuke gezinswandeling uitwerken voor gezinnen met kinderen van 4 tot 8 jaar.

Aan de hand van dierensculpturen breng ik het verhaal van kleine Rhea, een reekalfje die haar moeder kwijt is. Samen gaan we op zoek naar haar moeder tijdens een wandeling in het domein met leuke rijmpjes en opdrachten onderweg.

Niemand minder dan illustrator Chris Vosters voorziet het verhaal van prachtige tekeningen!

Kom vanaf juni 2021 deze superleuke en mooie gezinswandeling uitproberen in provinciedomein De Palingbeek in Ieper!

Dit vind je misschien ook leuk...