Activiteit

Natuurkampen 2021

Het magisch bos
Kleuterdagkampen voor 4 – 6 jarigen
Provinciedomein Bulskampveld

Een boze heks heeft een betovering uitgesproken over het Bulskampveldbos, waardoor alle dieren van het bos de weg kwijt zijn.  Het bos staat op stelten! Dieren vinden hun nest niet meer, jongen zijn hun ouders kwijt… We hebben de hulp van de kleuters nodig om de betovering te verbreken. Op de zolder van het kasteel ligt een oud toverdrankenboek dat hen kan helpen. Elke dag gaan we op zoek naar de ingrediënten voor de toverdrank. Zo ontdekken we het domein, leren we over de planten, bomen en dieren, knutselen we met natuurlijke materialen… De kleuters worden echte bosfeeën en bostovenaars die op het einde van de week een magische toverdrank brouwen. Lukt het hen om de betovering te verbreken?

5 t.e.m. 9 juli 2021
2 t.e.m. 6 augustus 2021

Inschrijven via bezoekerscentrum Bulskampveld

Dit vind je misschien ook leuk...